Engedélyezett képzések
Vizsgáztatás

Könyvviteli szolgáltatást végzők kötelező továbbképzése

Terembérlet

 

 
 
 

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Az INFORM-ADÓ Kft képzéseiről kívánom tájékoztatni, annak érdekében, hogy az ajánlatok közül a legjobbat tudja kiválasztani, ha tovább szeretné képezni magát.

A pénzügyi, számviteli, számítástechnikai, villamosipari, szociális, nyelvi stb. képzések széles skáláját kínáljuk Önnek, amelyből kiválaszthatja a legmegfelelőbbet.

Rugalmas képzési formák (normál tanfolyam, intenzív képzés) és a hallgató igényeihez igazodó időbeosztás segíti Önt abban, hogy a legjobb lehetőséget kiválassza.

A magas színvonalú oktatásra garancia az oktatók köre, és a sokéves oktatásszervezői tapasztala.

Részletfizetés:
A tanfolyami díj fizetésekor minden képzésünk esetén lehetőség van évi négy (esetenként havi) részletben történő kiegyenlítésre.

Az aktuális ajánlatunkról, a támogatott képzésekről érdeklődjön irodánkban személyesen vagy telefonon.


Panaszkezelés:
Oktatási szakterületen a szolgáltatások megkezdésétől azok befejezéséig a képzésre jelentkezők / képzésben résztvevők számára írásban történő vélemény-nyilvánításra, panaszrögzítésre lehetőséget biztosítunk. Az ügyfél panaszt tehet írásban az erre a célra rendszeresített nyomtatványon (MD_8 Reklamáció (eltérés) nyilvántartó lap), mely az ügyfélszolgálaton (Miskolc, Széchenyi u. 90. 1/1) rendelkezésre áll.

Képzéssel kapcsolatos információk:
2019-ben a képzéseinken résztvevők száma: 1.235 fő
2019-ben a képzéseinkkel való átlagos megelégedettség: 9,22

2020-ban a képzéseinken résztvevők száma: 874 fő
2020-ban a képzéseinkkel való átlagos megelégedettség: 9,44

Tanfolyamra jelentkezhet honlapunk, "jelentkezés tanfolyamainkra" részlegben vagy az alábbi linkre kattintva: Jelentkezés tanfolyamainkra!