Cégbemutató

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Az INFORM-ADÓ Kft. tevékenységéről szeretném tájékoztatni, annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat felajánljuk Önnek! Cégünk 1994-ben alakult. Partnereinket saját tulajdonú, funkcionálisan kialakított, Miskolc belvárosában található irodahelyiségünkben várjuk. Jellemzően az alábbi tevékenységet végezzük:

Oktatás

Elsősorban iskolai rendszeren kívüli OKJ-s képzések szervezésével foglalkozunk pénzügyi, számviteli, számítástechnikai területeken. Az OKJ-s képzések szervezésén és lebonyolításán túl igazodva a mindenkori aktuális igényekhez továbbképzéseket, nyelvtanfolyamokat és vállalati testre szabott képzéseket is szervezünk. Rugalmas képzési formák (normál tanfolyam, intenzív képzés) és a munkaadó, munkavállaló igényeihez igazodó időbeosztás segíti Önt abban, hogy lehetősége legyen a legmegfelelőbbet választani. A oktatást vagy saját oktatótermeinkben, vagy vállalati helyszínen bonyolítjuk. A magas színvonalú oktatásra garancia az oktatók köre, és a sokéves oktatásszervezői tapasztalat. 

Felnőttképzési engedély száma: E-000510/2014.


Tisztelt érdeklődő!

Engedje meg, hogy végezetül felhívjam a figyelmét Miskolc város honlapjára, ahol értékes információkat szerezhet erről a Bükk hegységgel szomszédos, dinamikusan fejlődő városról.


 

Szász Csaba
ügyvezető igazgató
e-mail: infado@chello.hu