Cégbemutató

Tisztelt Hölgyem/Uram!


Az INFORM-ADÓ Kft. tevékenységéről szeretném tájékoztatni, annak érdekében, hogy szolgáltatásainkat felajánljuk Önnek! Cégünk 1994-ben alakult. Partnereinket saját tulajdonú, funkcionálisan kialakított, Miskolc belvárosában található irodahelyiségünkben várjuk. Szervezetünk több üzletágban működik, jellemzően az alábbi tevékenységeket végezzük:

1. Oktatás

Elsősorban iskolai rendszeren kívüli OKJ-s képzések szervezésével foglalkozunk pénzügyi, számviteli, számítástechnikai területeken. Az OKJ-s képzések szervezésén és lebonyolításán túl igazodva a mindenkori aktuális igényekhez továbbképzéseket, nyelvtanfolyamokat és vállalati testre szabott képzéseket is szervezünk. Rugalmas képzési formák (normál tanfolyam, intenzív képzés) és a munkaadó, munkavállaló igényeihez igazodó időbeosztás segíti Önt abban, hogy lehetősége legyen a legmegfelelőbbet választani. A oktatást vagy saját oktatótermeinkben, vagy vállalati helyszínen bonyolítjuk. A magas színvonalú oktatásra garancia az oktatók köre, és a sokéves oktatásszervezői tapasztalat. Felnőttképzési engedély száma: E-000510/2014.

2. Szabályzatok készítése és kereskedelme

A számviteli törvény és más jogszabályok által kötelezően előírt szabályzatok elkészítése és folyamatos aktualizálása sok esetben nehézséget jelent a vállalkozások számára. Ehhez a munkához tudunk segítséget nyújtani szabályzatminták közreadásával, amelyek könnyen adaptálhatóak. Társaságunk vállalja a kötelező és az ajánlott szabályzatok egyedi adaptálását is.

3. Szakkönyv kereskedelem

Kapcsolt vállalkozásunk - a Perfekt Books BT. - szakkönyvüzletet is működtet, ahol elsődlegesen pénzügyi, számviteli, adózási szakkönyvek és szabályzatok széles kínálatával várjuk a vásárlókat. 
A Szakkönyvüzlet címe: 3530. Miskolc, Széchenyi u. 90. Telefon: 46/506-831.

Tisztelt érdeklődő!

Engedje meg, hogy végezetül felhívjam a figyelmét Miskolc város honlapjára, ahol értékes információkat szerezhet erről a Bükk hegységgel szomszédos, dinamikusan fejlődő városról.


 

Szász Csaba
ügyvezető igazgató
e-mail: infado@chello.hu